Links


Op deze pagina kan je een aantal links terugvinden van officiële instanties, sponsors alsook de applicatie die we gebruiken voor het bijhouden van de scores.


 

antwerpen_logo

Antwerpse sportclub

Airsoft Action Disciplines is een officiële sportclub van Antwerpen. Dit betekent dat onze disciplines als een officiële sport beschouwd worden, en dat je hierdoor ook automatisch aangesloten bent als lid van een echte sportclub. Bij de meeste mutualiteiten heb je hierdoor ook recht op teruggave van een deel van het lidgeld.

Open website


 

Sportiv

Sportiv ondersteunt de promotie van actieve wedstrijd- en recreatiesport in Vlaanderen. Airsoft Action Disciplines is aangesloten bij deze vereniging en al onze leden zijn ook automatisch lid van Sportiv.

Open website


 

Shoot’n Score It

Shoot’n Score It is een online applicatie die door onze club gebruikt wordt voor het registreren van de scores voor de diverse disciplines. Via email krijgen onze leden steeds na elke wedstrijd of training de scores van de avond. Bovendien laat deze applicatie ons toe om tijdens de events de scores digitaal in te geven via een smartphone of tablet.

Open website


 

 

IPSC

De officiële website van de IPSC: de International Practical Shooting Confederation. Hier vind je alle informatie rond practical pistol shooting in zijn real-steel alsook de airsoft variant. De airsoft variant is gekend als IPSC Action Air.

Open website


 

BPSA

De BPSA: Belgian Parcours Shooting Association is de Belgische tak van het IPSC. Zij voorzien in alle organisatie voor het praktisch shieten in België. Eveneens real-steel als airsoft. Ook AAD is natuurlijk aangesloten bij de BPSA.

Open website


 

IPSC Action Air Europe

De site met alle IPSC Action Air clubs van Europa.

Open website