Lid Worden


Lid voor 1 dag

Ben je niet zeker of onze club iets voor jou is? Laat je niet ontmoedigen en kom het gewoon een keertje proberen. Je kan bij AAD ook terecht voor een kennismaking en de disciplines uitproberen zonder de jaarlijkse bijdrage te moeten betalen.

Op die manier geven we jong en oud de kans om eens te proeven van onze sport!

De bijdrage voor 1 avond bedraagt € 5, indien je over een eigen replica en riemholster beschikt. Een veiligheidsbril, BB’s en gas zijn beschikbaar aan zeer democratische prijzen en je hebt dus verder niets nodig om onze sport eens te beleven.

Beschik je niet over eigen materiaal, maar wil je de sport toch eens proberen? Kijk dan eens naar onze initiaties.

Jaarlijkse bijdrage voor lidmaatschap

Heb je de smaak te pakken? Fantastisch!

Je kan bij AAD een volledig jaar (van september tot juni) komen oefenen , iedere woensdag op onze locatie, en tevens deelnemen aan de diverse wedstrijden.

Lidgeld: € 90 / jaar

Minimale uitrusting:

  • Gun belt
  • Holster with lock
  • Cleaning rod
  • Range bag
  • Standaard, production of open pistool
  • Veiligheidsbril

Je bent ook een heel jaar verzekerd, en ben je ook automatisch lid van Sportiv (www.sportiv.be)

Minderjarig

Vanaf 10 jaar kan je bij ons komen sporten. De deelnemer moet steeds vergezeld zijn van een der ouders of een naast familielid.

Hiervoor dient er een formulier ingevuld te worden, en ondertekend door beide ouders. Je kan het formulier hier downloaden.

In deze context toch even aanstippen dat volgens de Belgische Wapenwetgeving geen Airsoft wapens door minderjarigen mogen aangekocht worden en dat de dracht ervan in openbare plaatsen verboden is, met uitzondering op een Airsoft wedstrijd/training en georganiseerd door een erkende organisatie zoals bv. Airsoft Action Disciplines.

Teruggave Ziekenfonds

Omdat AAD een officieële sportclub is, kan je bij de meeste ziekenfondsen op een teruggave rekenen voor een deel van het lidgeld. Dit kan tot € 30 besparing opleveren waardoor het jaarlijks lidgeld zeer beperkt blijft.

Breng bij de inschrijving het document van jouw ziekenfonds mee, zodat we dit kunnen invullen en de officiële stempel zetten. Vervolgens bezorg je dit document naar jouw ziekenfonds en zal je een teruggave krijgen.

Enkele links naar de documenten van diverse ziekenfondsen: