Dutch Open 2018


Zondagavond

Terug thuis na een GEWELDIG weekend in Geldermalsen.
De Dutch Open 2018 was GEWELDIG, BEDANKT aan IEDEREEN die dit mogelijk gemaakt heeft.

Natuurlijk was het niet half zo plezant geweest zonder mijn ploegmakkers, jullie jongens en meisjes zijn de beste! We hebben veel gelachen ??, een beetje gehuild ??, maar het meest belangrijke: we hebben elkaar GESTEUND doorheen het HELE WEEKEND en samengewerkt als een TEAM! Ik ben fier om fier om ondervoorzitter te mogen zijn van dit tea #AirsoftActionAisciplines. Dus mijn oprechte dan aan Lani, Jasmien, Nic, Tom, Joeri, Arno, Yoran, Stephan en Kelly (van #reddotcharliepoppers) om mee in onze squad te zitten.

We hebben enkele goeie prijzen mee naar huis genomen: Nic en Joeri, proficiat met 2e en 3e plek in het Europees Kampioenschap in standaard klasse en Jasmien voor haar 2e plek bij de vrouwen standaard klasse. De concurrentie was zeer zwaar dit toernooi!
Voor mezelf….tja…. ik heb veel plezier gehad en dat is voor mij het meest belangrijke!

Ik hoop iedereen snel terug te zien @ de range!

DVC

Nico